Bakanlık Haberimiz Sonrası E. Sağlık Bakanı Demircan’ı Nihayet Sildi! haberimiz için tıklayınız.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesinin ardından Sağlık Bakanı olarak göreve başlayan Dr. Fahrettin Koca, her ne kadar hakkında medipol hastaneleri nedeniyle spekülasyonların ardı arkası kesilmemiş olsada Kasım 2019 itibariyle hala Sağlık Bakanlığı koltuğunda oturuyor. 

Sağlık Bakan yardımcılarına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürürken radikal bir kararla doğrudan Bakan Fahrettin Koca’nın talimatıyla kendisine bağladığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde ilginç şeyler oluyor. Yönetim Hizmetleri web sayfası aracılığıyla ziyaretçilerine sağladığı ilginç hizmeti dikkatli gözlerden kaçmadı.

Haber merkezimize gelen yorumlara göre ise; Anasayfası aracılığıyla sosyal medya ikonları içerisinde eski bakan Ahmet Demircan’ın kişisel twitter hesabına bağlantı sağlayan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün mevcut Bakan Fahrettin Koca yerine eski bakan Ahmet Demircan’a üstelik anasayfası aracılığıyla bu hizmeti sağlamasının amacı tartışmaları beraberinde getirirken, yapılan hizmetle ilgili olası sehven yapıldı açıklamalarının da konuyu aydınlatmayacağı şeklinde yorumlanıyor.