Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine, Yrd.Doç.Dr. Yahya Şahin’in getirildiği iddia edildi. Kırşehir Sağlık camiasına ve Kırşehir halkına  yaklaşık 5 senedir  hizmet veren, Acil Uzman doktorluğu görevini başarıyla icra eden ve mesai arkadaşları tarafından takdir gören Dr. Yahya Şahin’in Dr. Figen Tuncay’dan boşalan Başhekimlik görevine getirildiği Camia içerisinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Kırşehir Sağlık camiasına ve Kırşehir halkına  yaklaşık 5 senedir  hizmet veren, Acil Uzman doktorluğu görevini başarıyla icra eden ve mesai arkadaşları tarafından takdir gören Dr. Yahya Şahin’in Dr. Figen Tuncay’dan boşalan Başhekimlik görevine getirildiği Camia içerisinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Yeni Başhekim Yahya Hocayı Bekleyen Zorluklar

Uzun süredir, son zamanlarda ise sık sık Kurum içerisinde bazı art niyetli kişilerin, kendi ikbali ve makamları uğruna görsel ve yazılı medyada sağlık camiası ve sağlık yönetimine dair spekülatif haberler ile  whatsapp durumlarından çeşitli dedikodularla sağlık yıpratmakta oldukları herkes tarafından fark edilirken,  yeni başhekimin bu art niyetli ekibe prim vermeyerek sağlığı birleştirici ve Kırşehirlilere daha iyi hizmet ederek, Biz tüm bu durumların takipçisi olmakla beraber sizleri de konuyla ilgili uyarır, yeni görevinizde başarılar dileriz.

Kaynak:Yerel