2021 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurasında yerleştirilenlerin ayrılışları atanma tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde yapılacaktır. Aksi takdirde bu sürenin sonunda atamaları iptal edilecektir. Ancak 30 (otuz) gün içerisinde ayrılamayacaklarına dair yasal mazeretlerini belgelendirmeleri halinde atamaları iptal edilmeyecektir.

İstihdam Planlama Komisyonu'nun 24.06.2021 tarihinde yapılan toplantısında 2021 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası hakkında alınan karar gereği; bu kurada yerleşip ataması yapılan uzman tabip, uzman (TUTG) ve tabiplerin halen görev yaptıkları birimden ayrılmaları halinde Personel Dağılım Cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60'ın altına düşmesi durumunda ayrılışları yerlerine atanacak personelin göreve başlamasından sonra yapılacaktır. Aynı birimden ayrılacak personel sayısının birden fazla olması halinde ayrılışlar en yüksek hizmet puanına sahip personelden başlanarak sırayla yapılacaktır. Ancak atanma tarihinden itibaren 2 (iki) aylık süre içerisinde yerlerine atanacak personelin göreve başlamaması halinde, ayrılışların bu süreyi geçirmeden yapılması sağlanacaktır.


Hizmet Puanı Nedir? Sağlık Personeli Hizmet Puanı Hesaplama 2022 - TIKLAYIN


YERLEŞENLER LİSTESİ TIKLAYIN

HABERİN GEÇMİŞİ

 # 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi ve 663 sayılı KHK'nın 45/A maddesine göre çalışmakta olan sözleşmeli personeller kuraya başvuru yapamıyor.

 # 663 Sayılı KHK'nın 45/A maddesine göre çalışmakta iken 657 Sayılı DMK'nın 4/A maddesine göre kadrolu olarak atanan personelin;
1 yıllık çalışma süresinin hesaplanmasında 663 sayılı KHK'nın 45/A maddesine göre fiilen 3.yılını doldurduğu tarih esas alınacak. ve Üçüncü yılın bitiminden itibaren aynı eyrde fiilen 1 yıl görev yapmayanların başvuruları kabul edilmeyecek.

 # 2021 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası halen görevde olan 657 4/A kadrolu SHS sınıfı sağlık personelleri içindir. 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi ve 663 sayılı KHK'nın 45/A maddesine göre çalışmakta olan sözleşmeli personeller için henüz kura ilanı YAYIMLANMADI.

 # İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 2 Ağustos 2021 tarihinde geçekleştirilecek.

 # Kura ilan metni ve munhal karolar için tıklayınız.