Sağlık Bakanlığı merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine tabi olarak görev yapmakta olan personel için 17.04.2014 tarihli ve 28975 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri doğrultusunda Görevde Yükselme Sınavı yapılacağını ilan etti.

Sağlık Bakanlığı Unvan Değişikliği Başvurular Başladı Ancak Alan Belirsizliği Adayları İsyan Ettirdi! haberimiz için tıklayınız.

Ancak açıklanan kadrolar  arasında Şube Müdürlüğü ve Sözleşmeli yönetcilikle atanan kadroların olmaması Sağlık personelinin hayal kırıklığına sebep oldu. Haziran ayının sözleşmelerin yenileneceği ay olduğu göz önünde bulundurulduğunda, liyakat bazlı atamalar için  “Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” yazılı sınavında başarılı olma şartı konabilirdi.

Sağlık Personeli Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hayal kırıklığına ugramıştır.

Editör: Haber Merkezi