Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ’a Niğde Sağlık Müdürlüğüne yapılan görevlendirmesi sonucu görev değişikliği nedeniyle sağlık müdürlüğü personeli tarafından teşekkür yemeği verildi. Vali Sinan GÜNER ve eşi Uzm.Dr. Beyhan GÜNER’inde hazır bulunduğu Amasra Northdoor Otel de düzenlenen yemeğe Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri, sağlık müdürlüğü çalışanları ile aileleride katılım sağladı.

Teşekkür yemeğinde 8 yıl süreyle Bartın’da Sağlık Müdürü olarak görev yaptığını belirten Dr.Dursun KOÇ, şahsı adına tertiplenen bu yemek organizasyonunda kendisini yalnız bırakmayan sağlıkçılara teşekkür etti. Bartın’da hep birlikte çok güzel işler çıkardıklarını ifade eden KOÇ, beraber yol kat ettiği çalışma arkadaşlarına göstermiş oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Koç’un konuşmasının ardından Bartın Valisi Sinan GÜNER, Bartına yaptığı hizmetler nedeniyle Dr.Dursun KOÇ'a çiçek ve hediye verdi.

DR. DURSUN KOÇ KİMDİR?

1969 Tokat doğumlu olan Koç, ilkokulu Gölcük Köyünde okumuş, ortaöğretimi Tokat Merkez’de tamamlamış, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini 1994’de bitirerek, 2013 yılında yüksek lisansını tamamlamıştır. Mecburi hizmet görevini 1996 yılında Hakkari Şemdinli Sağlık Merkezinde tamamlayan Koç, Tokat Turhal Devlet Hastanesi Acil Servisinde doktor olarak 2002 yılına kadar görev yapmıştır. Ardından sırasıyla; 2002-2005 arasında Turhal Sağlık Grup Başkanlığı, 2005-2012’de Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, 2012-2019 arasında da Bartın İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmıştır. Dr. Dursun Koç Eylül 2019 itibariyle Niğde İl Sağlık Müdürlüğüne Sağlık Müdürü olarak sözleşme imzalamıştır.