2020 YILI SAĞLIK PERSONELİ KASIM DÖNEM TAYİNİ İLAN METNİ

 

Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerinde görev yapan sağlık personeli için Kasım dönemi İl İçi Atama ve Nakil işlemleri ile ilgili olarak;

1- Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Yer Değiştirmesine ilişkin Yönergesi’nin Atanma Dönemleri Başlıklı 7. Maddesine istinaden Kasım dönemi il içi atamaları için aşağıda ki çalışma takviminde belirtilen tarihler arasında müracaatlar kabul edilecektir. Çalışma takviminde belirtilen tarihlerden sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- Aynı Yönergenin Kadroların İlanı ve Başvurular başlıklı 8. Maddesi gereğince Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Standart Kadro Yönergesine göre açık olan ve doldurulmasına ihtiyaç duyulan kadrolar Müdürlüğümüz internet adresinden ilan edilecek olup; bu kadrolara atanmak isteyen personel en çok 3 (üç) tercihle birlikte başvurusunu müracaat tarihleri içerisinde Atama Nakil Formunu (Bağlı olduğu kurum amiri tarafından imzalanmış) (Fax ve fotokopi vb. kabul edilmeyecek olup asıl evraklar olması gereklidir.) Hüsnü Karakaş Mahallesi, 07320 Kepez/Antalya adresinde bulunan Müdürlüğümüze kargo, APS, kurumdan görevlendirilen personel aracılığıyla veya elden başvuru yapması gerekmektedir.

3- Başvuruların değerlendirilmesinde; tercih sırasına bakmaksızın hizmet puanına göre atamaları tamamlanacak. Hizmet puanlarının eşit olması halinde çalışma süresi esas alınacak, çalışma süresinin de eşit olması halinde kura ile yerleştirme işlemleri yapılacaktır.

4- Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 30. Maddesinin 3. Fıkrasına istinaden, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine açılan Uzman Tabip unvanı kadrosuna tercihte bulunacak olan personelin yabancı dil şartı hariç başasistanlık sınavı başvuru şartlarını taşıdığını belgelemesi gerekmektedir.

5- Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Yer Değişikliğinin Usul ve Esaslarına Dair Yönergesi'nin Müraacat Sınırlamaları Başlıklı 15. Maddesinin 1.fıkrası gereğince; açılan kadrolara başvuru yapacak personelin, görevinden ayrılması halinde kadro görev yerinin personel dağılım cetveline (PDC) göre doluluk oranı  %70’in altına düşmesi durumunda müraacatlarının uygunluğu sağlık hizmetlerinde aksaklığa meydan vermemek için komisyonca değerlendirilecektir.

 6- 663 Sayılı KHK kapsamında Sözleşmeli personel, 4924 sayılı kanuna tabi sözleşmeli personel, Aile Hekimliği Birimlerinde Aile Hekimi veya Aile Sağlığı Elemanı olan personel, Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak görev yapan personel, aday memurluğu devam eden personel, 4/B sözleşmeli, 657/4B (663 sayılı KHK 45/A sözleşmeli) olarak görev yapan personel kuraya katılamayacaklardır.

7- Başvurular, sadece ilan edilen unvan ve yerlere yapılacaktır. İlan edilen unvan ve yerler dışındaki başvurular işleme alınmayacak ve sonucundan bilgi verilmeyecektir.

8- Son müracaat tarihi olan 13/11/2020 tarihi itibariyle görev yaptığı birimde en az 2 (iki) yıl fiilen çalışma süresini doldurmayan personelin müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ancak Sratejik personelin çalışma süresinin uygunluğu sağlık hizmetlerinde aksaklığa meydan vermemek için komisyonca değerlendirilecektir.

9- Müracaat şartlarını taşımadığı halde müracaat ederek sehven yerleştirilen personelin atamaları yapılmayacak, sehven yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

10- Atama sonuçları aşağıdaki çalışma takviminde belirtilen tarihte Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecek olup, İlan edilen sonuçlara yapılacak olan itirazlar çalışma takviminde belirtilen tarihte mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüğüne bizzat başvurularak yapılacaktır. Posta ya da kargo yolu ile gönderilen itiraz başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

11- İl Sağlık Müdürlüğüne süresi içerisinde yapılan itiraz başvuruları Değerlendirme komisyonunca değerlendirilerek, Müdürlüğümüz web sitesinde (www.antalyasm.gov.tr) ilanen yayınlanacaktır.

12- Kura sonucu ataması yapılan personel, atama kararını iptal ettirmesi halinde 1 (bir) yıl İl içi Atama Kurasına katılamayacaktır.

13- 2019 yılı Kasım Dönemi İl İçi Atama Sonucuna göre ataması yapılıp atamasını iptal ettirenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

14- Başvuruları Müdürlüğümüzce uygun görülen personelin atama işlemleri Kasım ayı içerisinde yapılacak olup, ataması yapılan personelin ayrılış/başlayış işlemleri Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Yer Değiştirmesine ilişkin Yönergesi’nin 15. Maddesinin 2. Fıkrasına göre yapılması gerekmektedir.

EK: İL İÇİ ATAMA VE NAKİL TALEP FORMU.pdf
 

2020 YILI KASIM AYI İL İÇİ ATAMA NAKİL İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ATAMA KOMİSYONU ÇALIŞMA TAKVİMİ

MÜNHAL KADROLAR

KURUM

UNVANI

BRANŞI

MÜNHAL KADRO

ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI

1

KEPEZ DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI

1

ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI

1

ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

TIBBİ ONKOLOJİ

1

DEMRE DEVLET HASTANESİ

SAĞLIK TEKNİKERİ/ TEKNİSYENİ

DİYALİZ

1

DEMRE DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

EBE

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

HEMŞİRE

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

GENEL CERRAHİ

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KARDİYOLOJİ

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

RADYOLOJİ

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

TIBBİ BİYOKİMYA

1

ELMALI DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

ÜROLOJİ

1

GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ

SAĞLIK TEKNİKERİ/TEKNİSYENİ/ MEMURU

RÖNTGEN

1

KAŞ DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM

1

KAŞ DEVLET HASTANESİ

UZMAN (TUTG)

KARDİYOLOJİ

1

KORKUTELİ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

UZMAN (TUTG)

HALK SAĞLIĞI

1

İL AMBULANS SERVİSİ KOMUTA KONTROL MERKEZİ

SAĞLIK MEMURU

İLK VE ACİL YARDIM

4

Editör: Haber Merkezi