Sisteme giriş için tıklayın

 

Sağlık Personeli Zimmet Sorgulama Nasıl Yapılır?

Zimmet sorgulama : zimmet sorgulama hakkında herşeyi görsel olrak anlatıyoruz. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yeni hizmete sunduğu zimmet sorgulama sayfasında, Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık personeli, doktor ve diğer tüm personelin görev yeri sorgulama sayfası aracılığıyla zimmet durumu gösteren yeni uygulaması ile personeller bilgilerine daha kolay ulaşabilecekler ve tek bir sorgulama sayfası üzerinden görev yeri ve zimmet bilgilerine kolaylıkla ulaşabileceklerdir.

Sağlık Bakanlığının yeni uygulaması da tıpkı eskisinde olduğu gibi verileri ÇKYS programı üzerinden çekecek ve sistemde personeller nerede görevli ise orası otomatik olarak sağlık çalışanlarının karşısına çıkacaktır. Sizde görev yerinizi kontrol etmek yada zimmetinizde bulunan ayni malzemeleri görmek istiyorsanız zimmet sorgulama yaparak bilgilerinizi teyit edebilirsiniz.

SIK SORULAN SORULAR

Soru 1:

Kadrom TSM de görünüyor İl Sağlığa kadrom geçmemiş olarak görünmektedir.

Cevap 1:

TSM ler İl Sağlık Müdürlüklerine bağlı olarak aynen devam etmektedir. Devir öncesi Kadronuz TSM de ise devir sonrasında da kadronuzun TSM de görülmesi normaldir.

Soru 2:

İletmiş olduğunuz http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/adresinden Kimlik bilgilerimi doğru girmeme rağmen personel yoktur şeklinde uyarı almaktayım.

Cevap 2:

Sistemde sorun bulunmamaktadır. Bağlı bulunduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşüp nüfus bilgilerinizi ÇKYS üzerinden Kimlik bilgileri ekranından NVİ güncelle butonu ile güncelletip tekrar deneyiniz.

Soru 3:

Yeni kimlik aldım aile sıra numarası ve sicil numarasını bilmiyorum. Kadro yerimi nasıl öğrenebilirim.

Cevap 3:

http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden yeni kimliklerle Seri numarasını bilgisi ile kadro yeri bilgilerinize ulaşabileceğiniz ekran bulunmaktadır.

Soru 4:

Sorgu sonucunda veya ÇKYS’de Kadro, görev yerim yanlış görünmektedir.

Cevap 4:

İl Sağlık Müdürlüğü Sicil Birimi yada YHGM Sicil Biriminden yardım almanız gerekmektedir.