Sağlık Bakanlığı Köstebeği Arıyor!

Sağlık Bakanlığına ait mahrem bilgilerin sürekli muhalefet aracılığıyla basına düşmesi, Bakanlıkta köstebek kim araştırması başlattığı ileri sürüldü. Özellikle CHP Ankara Milletvekili Murat Emir başta olmak üzere muhalefet vekillerinin hem Covid süreci, hem aşı süreci, hem de diğer sağlık konuları ile ilgili, Bakanlık Resmî açıklama yapmadan, açıklamalar yapması bürokratlar ve ak parti yöneticileri arasında huzursuzluğa neden olduğu söyleniyor.

Köstebek TÜSEB'in Taşınmasıyla Başladı İddiası!

Bakanlığın köstebek kim araştırması yapa dursun, sızmalarla ilgili ortaya atılan bir iddia ise yenilir yutulur gibi değil. Zira TÜSEB'in Aziz Sancar kampüsünden ayrılarak, Bakanlık binasına taşındıktan sonra, muhalefetin bu tarz açıklamalarının arttığı ve köstebeğin TÜSEB içerisinden olabileceği iddiaları son günlerde en çok konuşulan iddialar arasında yerini aldı.

Ak Parti Muhalifleri TÜSEB'de Toplanıyor İddiası!

TÜSEB'in kuruluşundan itibaren Ak Parti Muhaliflerinin toplandığı yer olduğu uzun süredir iddia ediliyordu. Hatta TÜSEB'de proje kapsamında alınan personellerin , darvinist ve solcu bir derneğin yöneticileri tarafından belirlendiği dile getirilmişti. Bu konuda sitemize de sık sık ihbarlar gelmekte. Diğer kurumlara çaycı bile alırken soruşturma yapılması ama TÜSEB'in üst yöneticilerinin dahi güvenlik soruşturmasından geçirilmediği de eleştirilen konular arasında olduğu söyleniyor. Ayrıca TÜSEB'in milyonluk bütçesine rağmen yıllardır ülke menfaatine hiçbirşey yapmaması, her türlü imkana rağmen, CNP Laboratuvarı dediğimiz en üst düzey laboratuvar imkanlarına ve yüzlerce personeline rağmen; aşı üretimini bile özel firmaya taşere etmesi Sağlık Camiasında en çok eleştirilen konular arasında.. 

TÜSEB gerçekten köstebeğin kaynağı mı? Bakanlık, TÜSEB'le kendi ayağına sıkarak muhalefetin önünü mü açıyor? Bütün bunlarıyakında öğreneceğiz..