Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Katılacak Adayların Dikkatine!

04 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı giriş belgeleri sinavbasvuru.anadolu.edu.tr internet adresinde yayımlanmıştır.

Sınava katılacak personel, başvuru esnasında belirtmiş olduğu e-posta adresi ve şifresi ile birlikte 03 Ekim 2020 tarihine kadar sisteme giriş yaparak sınav giriş belgelerine erişebilecektir.

Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi ile Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi bu amaçla kullanılabilir) ibraz etmeniz gerekmektedir. Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Maskesi olmayan adaylar sınav binasına alınmayacaktır. İsteyen adaylar kendi maskeleri, yüz siperlikleri, el dezenfektanları veya kolonyalarıyla sınava girebileceklerdir. Adaylar sınav binasına ateşleri ölçülerek alınacaktır. Ateşi 38 derece ve üzerinde olan, Covid-19 (+) ve temaslı olan adaylar sınav binasına alınmayacaktır.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda;

"04 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı giriş belgeleri yayımlanmıştır. Sınav giriş belgelerine 28 Eylül - 03 Ekim 2020 tarihleri arasında sisteme giriş yapılarak erişilebilir." denildi.

https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/

1.Sisteme kayıt olurken kullandığınız e posta adresiniz ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz

2. Tamamlanan başvurularım altında bulunan kutucuğu seçerek sınava git butonuna tıklayacaksınız

3.Sol kısımda görünen Sınav Giriş Belgesi bağlantısına tıklayacaksınız

4. Giriş Belgesini Aç bağlantısına tıklıyacaksınız

5. Son adımda karşınıza SINAV GİRİŞ BELGENİZ AÇILACAKTIR.