28 Nisan günü olarak belirlenen iftar programı 21 Nisan Perşembe günü olarak değiştirildi.

Geçtiğimiz hafta gönderilen yazı ile 81 ilden sağlık çalışanlarının davet edildiği iftar programı detayları Bakanlık tarafından paylaşılmıştı. "Sağlık Çalışanları İftar Programı’na" katılım için isim listeleri istenirken programının günü ani bir kararla bir hafta önceye çekildi.

28 Nisan’da gerçekleşmesi planlanan iftar programı Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın programındaki yoğunluk nedeniyle 21 Nisan tarihine ertelendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da katılması beklenenen program 21 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. 

HABERİN GEÇMİŞİ

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Prof.. Dr. Mustafa TAŞDEMİR imzalı 81 İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilen yazıyla Cumhurbaşkanlığı himayelerinde sağlık çalışanlarına motivasyon sağlamak sağlamak amacıyla 28 Nisan 2022 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Sağlık Çalışanları İftar Buluşması Programı düzenleneceği duyuruldu.

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü başlıklı 81 ile gönderilen talimatta, ''Cumhurbaşkanlığı himayelerinde sağlık çalışanlarına motivasyon sağlamak amacıyla 28 Nisan 2022 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Sağlık Çalışanları İftar Buluşması Programı düzenlenecektir.'' ifadelerine yer verilidi.

Ayrıca yazıda, "Söz konusu programa konaklama giderleri hariç, her türlü ulaşım, yolluk ve yevmiyelerin kurumunuz tarafından karşılanacak şekilde İl Sağlık Müdürü dahil 5'er kişinin katılımının sağlanması, katılım sağlayacak kişilerin belirlenmesinde yönetici ve sağlık çalışanı çeşitliliğine dikkat edilmesi ve isim listelerinin 22 Nisan 2022 tarihinden "[email protected]" adresine gönderilmesi önem arz etmektedir." denildi.