Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut’un başkanlığında düzenlenen Ambulans Servisi Başhekimleri ile Taşra Teşkilatı İstişare Toplantısına Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Ali Emre Çağan başta olmak üzere Lojistik ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Erdal Çenesiz ve İdari Mali işler Daire Başkanı Mehmet Karataş’ta katılım sağladı. 

37 İLİN 112 BAŞHEKİMİ KATILDI

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut’un başkanlığında düzenlenen Ambulans Servisi Başhekimleri ile Taşra Teşkilatı İstişare Toplantısında uygulamalı eğitimlerinde gerçekleştirilirken, 37 İlin Başhekimine yönelik önemli bilgilendirmelerde yapıldı. 

Teşkilatının sahada daha etkin ve hakim olması amaçlanan toplantıda, daha büyük birikimlere sahip olunması amacıyla strateji geliştirilmesi gibi bir çok başlıkta önemli görülen konular değerlendirilirken, kaynakların etkin kullanımının sağlanmasıda ayrıca ele alındığı haebr merkezimize ulaşan bilgiler arasında. Ayrıca tespit edilen sorunların çözüm önerilerinin ele alındığı öğrenilirken, yapılan işlerle ilgili etki analizi yapıldığı da söylendi.