Van Yüzüncü Yıl Üniversitesisözleşmeli personel alımı kapsamında Üniversite Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesine KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle 51 hemşire, ebe, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli alımı yapılacak.

PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLARI

TIKLAYIN

657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak gerekmektedir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞEKLİ ve TARİHİ

Başvurular 26 Şubat 2019 ile 12 Mart 2019 tarihleri arasında üniversite Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

PERSONEL ALIMI İÇİN İSTENEN BELGELER

Adayların başvurduğu pozisyonu belirten dilekçe, 2018 KPSS (B) sonuç belgesi, 3- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti, Adli Sicil Kaydı, Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge, 2 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesh edilecektir.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

Personel alımı ilan metni için TIKLAYINIZ.

Editör: Haber Merkezi