Sağlık Bakanlığı’na tahsis edilen 85 binlik personel kadrosunda Temizlik Hizmetleri başta olmak üzere Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Bakım ve Onarım Hizmetleri, Şoförlük ve Klinik Destek Elemanı olarak görevlendirilmek üzere sürekli işçi alımı yapılacak.

Sürekli işçi alımında alımı ilanının öncelikle Resmi Gazete’de yayımlanması, ardından Bakanlık tarafından duyurulması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığında sürekli işçi olarak görev yapmak isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu Internet Şubesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Alımlar da mülakat olmayacağı, kura usulü alım yapılacağı öğrenildi.

Sürekli İşçi Alımı Son Durum Nedir?

Sürekli işçi alımında İl Sağlık Müdürlüklerine Sağlık Bakanlığı tarafından talepleri soruldu. Sürekli işçi taleplerini Personel İşleri Başkanlıkları tarafından Sağlık Müdürlükleri Bakanlığa bildirdi.

Bakanlığın Sürekli İşçi Alımı Hakkında Yayınladığı Talimat:

''İl Müdürlerimizin Dikkatine; Bakanlığımız 2022 yılı personel alımı için açıktan 45/A maddesine göre alınacak sözleşmeli personel ve sürekli işçi taleplerinizin sosyalleştirme bölgesi olarak en geç 29.08.2022 günü saat 17:00 ‘a kadar girilmesi gerekmektedir. ( ÇKYS “Atama Ana Menüsü-İşlemler-Toplu Atama İşlemleri-Personel Planlama ve Talep Formu” ) Talep Girişi Yapılacak Toplu İşlem Adı = 2022 KPSS 4B VE SÜREKLİ İŞÇİ TALEP (TOPLU İŞLEM NO: 417)''

Müracaat tarihi, yeni gelişmeler ve konuya ilişkin tüm detaylar saglikpersoneliHABER.NET’de duyurulmaya devam edecek.