Sağlık Bakanlığının 2019 yılı için alım yapacağı branşları açıklama devam ediyoruz. Resmi açıklama henüz gelmeden, kaynaklarımız aracılığıyla edindiğimiz bilgilere göre, bakanlığın fizyoterapist alımı sayısı haber detayımızda yer alıyor.  Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak 12 bin  personel alımını ilk olarak duyurduğumuz 13 Mayıs 2019 tarihinden sonra şimdide edindiğimiz branş dağılımlarını yayınlamaya devam ediyoruz. İşte detaylar..

Sitemizi;

İnstagram üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Twitter üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Facebook üzerinden takip etmek için tıklayınız.

İLK ATAMALARDA EN AZ LİSE MEZUNU 1000 EBE ATANACAK!

Sağlık Bakanlığının Haziran 2019'da yapacağı ilk atamalarda, merkezi atama yöntemiyle en az lise mezunu 1000 Ebe kadrosunda personelinde alımı gerçekleştirilecek. Merkezi atama ile yapılacak olan bu alımlarda, KPSS puan üstünlüğüne göre mülaka ile yapılacağını tekrar belirtmek istiyoruz.

FİZYOTERAPİST ALIMI KAÇ KİŞİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığının 2019 yılı içinde alıma çıkacağı fizyoterapist sayısı hakkında bir çok yerde farklı rakamlar yer alsada, mülakatın getirildiği ve kaldırıldığı gibi hayati konularda nokta atışı haberler yapan Haber Merkezimiz, fizyoterapist alımı sayısında da doğru ve gerçek rakamı açıklıyor. Buna göre Sağlık Bakanlığının 2019 yılı içinde 400 Fizyoterapist alımına çıkacak. Gün içerisinde diğer kadroların alım sayılarını da haber merkezimize geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı haziran 2019 dönemi içim 12 bin kişilik personel alımında 800 kişinin paramedik olarak alınacağı yönünde bilgi haber merkezimize gelmiş durumda. 

Not: Yoğunluk nedeniyle sosyal medya ve whatsapp iletişim alanlarımıza alan gelen hiç soruya cevap verilememektedir. Lütfen aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorunuz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan (Instagram, twitter, Facebook vb. ) tüm alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.