Sağlık Bakanlığı 2019 yılı sağlık personeli alımı için yapacağı branşların alım sayılarını açıklamaya devam ediyoruz. Resmi açıklama henüz gelmeden, kaynaklarımız aracılığıyla edindiğimiz bilgilere göre, bakanlığın eczane teknikeri alımı sayısı haber detayımız da yer alıyor.  Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak 12 bin  personel alımını ilk olarak duyurduğumuz 13 Mayıs 2019 tarihinden sonra edindiğimiz branş dağılımlarını yayınlamaya devam ediyoruz. İşte detaylar..

Sitemizi;

İnstagram üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Twitter üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Facebook üzerinden takip etmek için tıklayınız.

ECZANE TEKNİKERİ ALIMI KAÇ KİŞİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığının 2019 yılı içinde alıma çıkacağı eczane teknikeri sayısı hakkında bir çok yerde farklı rakamlar yer alsada, mülakatın getirildiği ve kaldırıldığı gibi çok önemli konularda nokta atışı haberler yapan Haber Merkezimiz, eczane teknikeri alımı sayısında da doğru ve gerçek rakamı açıklıyor. Buna göre Sağlık Bakanlığının 2019 yılı içinde 93 Eczane Teknikeri alımına çıkacak. Sayıları öğrendikçe diğer kadroların alım sayılarını da paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı 2019 yılı için 12 bin kişilik personel alımında 93 kişilik eczane teknikerini alacağını yeniden belirtmek istiyoruz.

Not: Yoğunluk nedeniyle sosyal medya ve whatsapp iletişim alanlarımıza alan gelen hiç soruya cevap verilememektedir. Lütfen aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorunuz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan (Instagram, twitter, Facebook vb. ) tüm alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Editör: Haber Merkezi