Habercilik yapıyoruz! Tıklanma kaygımız olduğunu iddia edenlerden de özür bekliyoruz. 13 Mayıs tarihinde girdiğimiz Sağlık Bakanlığı 12 Bin Kişilik Alım İçin Düğmeye Bastı! 30 Bin Personel Alımı ile İlgili Flaş Gelişme! başlıklı haberimizden sonra bir çok eleştiri, itham, kınama vb. durumla karşılaştık. Sağlık personeli alımı haberini bekleyen binlerce adayın bu konuda sitemini elbette anlıyoruz. Çünkü uzun zamandır süregelen bilgi kirliliği, bakanlığın alım tarihini resmi ağızdan duyurmaması vb. sebeplerle insanlar ciddi anlamda mağdur durumda. Bakanlık kaynaklarımızdan öğrendiğimiz bilgileri, bu konuda mağdur yaşayan insanların bilgisine sunarak, habercilik yapmaktan başka birşey düşünmedik. Düşünemeyizde.. Yaptığımız haberler varsayım yada öngörü üzerine olmayıp, tamamen bakanlıkta konuşulan, imzaya sunulan konulardan ibarettir. 

Sağlık Bakanlığı Mülakat İle Yerleştirme Detayları haberimizle mülakat konusunu detaylı inceledik. tıklayınız.

Sitemizi;

İnstagram üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Twitter üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Facebook üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 12 Bin Personel Alımı! 663 Sayılı Kanunun 45-A Maddesine Göre Sözleşmeli Alımı Yapılacak haberini okumak için tıklayınız.

Bugün Sağlık Bakanlığı atama haberlerini tekelinde bulundurduğunu düşünen bir topluluk tarafından, aşağıda gördüğünüz duyuru yayınlandı.

Ve binlerce kişiye sitemizde yer alan Sağlık Bakanlığı 12 Bin Kişilik Alım İçin Düğmeye Bastı! 30 Bin Personel Alımı ile İlgili Flaş Gelişme! başlıklı haberimiz yalanlandı. Akabinde bu paylaşım silinerek aşağıda gördüğünüz duyuru yapıldı. 

Kısaca; Sağlık Bakanlığının alımının mülakatla olacağını kabul etmiş saydılar. Peki bilmeden, araştırma gereği dahi duymadan insanları itham etmek, zan altında bırakmak ne kadar etik? Özür dilemenin de bir erdem olduğu kanısıyla, takdir siz ziyaretçilerimizin..

Editör: Haber Merkezi