Mersin Üniversitesi sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’nün kamu personeli alım ilanı resmi gazetede yayımlandı. Mersin Üniversitesi lisans mezunu ve öönlisans mezunu olmak üzere toplam 49 sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki Mersin Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli alımı için hangi sağlık personelleri başvuruda buluna bilir? Başvuru yapacak sağlık personellerinin mezuniyelerinin ne olması gerekiyor? Şimdi bu detayları sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2020 HEMŞİRE ALIMI

Mersin Üniversitesi, sağlık personeli alımı kapsamında toplam 43 hemşire alımı gerçekleştirecek. Mersin Üniversitesi  hemşire alımı sadece lisans mezunu adaylar başvuru yapacaklar. Yani, başvuru yapacak olan adayların, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Hemşirelik Fakültesi Lisans Programından mezun olması gerekiyor.

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Personel alım ilanına göre, diğer sağlık personeli alımı başlığı altında, Yaşlı Bakım Hizmetleri, Yaşlı Bakımı, Yaşlı Hizmetleri Bakımı önlisans programı mezunu toplam 1 kişi alınacağı duyuruldu.

SAĞLIK TEKNİKERİ ALIMI

Mersin Üniversitesi sağlık personeli alımı kapsamında toplam 5 sağlık teknikeri alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda mezuniyet bilgileri ve bölümleri aşağıdaki gibidir.

Laboratuvar Teknisyeni Alımı: Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans Programı mezunu toplam 2 laboratuvar teknisyeni alımı yapılacak.

Radyoterapi Teknisyeni Alımı: Radyoterapi Programlarından mezun olan, 3. Basamak sağlık kuruluşlarında çalıştığını ve Radyoterapi cihazını kullandığını belgelendiren 1 kişi alınacak.

Röntgen Teknisyeni Alımı (MR): - Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarının birinden mezun olan ve 3.basamak sağlık kuruluşlarında çalıştığını ve MR cihazı kullandığını belgelendiren 1 kişi, Radyografi, Mamografi, Bilgisayarlı Tomografi ve Manyetik Rezonan Görüntüleme cihazlarını kullandığını belgelendiren 1 kişi olmak üzere toplam 2 kişi alınacak.

İSTENİLEN BELGELER:

1 - Online Başvuru Formu (Sadece Doldurulacak ve Sistemden Gönderilecektir)

2 - Ön Başvuru Formu (Lütfen Bilgisayar Ortamında İndirip Doldurunuz)

3 - 2018 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi

4 - Diploma Fotokopisi

5 - Kimlik Fotokopisi

6 - Özel Şart Belgesi (Varsa

Adayların öncelikle istenen belgeler kısmında yer alan 1(bir) numaralı online başvuru formunu doldurmaları zorunludur.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Başvuru işlemleri  16 Mart 2020 tarihi itibariyle yani bugün başladı. Adaylar başvurularını 30 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler.

Online başvurusunu tamamlayan adaylar asıl başvurularını ilan bitim tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla pozisyona başvuru yapanların başvuruları iptal edilecektir.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI TIKLAYINIZ

Editör: Haber Merkezi