Sağlık Bakanlığı tarafından 12 bin kişilik alımın kılavuzunun beklenildiği bugünlerde, Bakanlık kaynaklarımızdan edindiğimiz branş bazlı alım sayılarını yayınlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Lise düzeyinde tıbbi sekreter personel alımı için Bakanlığın planladığı alım sayısı da bugün itibariyle haber merkezimize ulaşmış durumda.
Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak 12 bin  personel alımını ilk olarak duyurduğumuz 13 Mayıs 2019 tarihinden sonra edindiğimiz branş dağılımlarını yayınlamaya devam edeceğiz. İşte detaylar..

Sitemizi;

İnstagram üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Twitter üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Facebook üzerinden takip etmek için tıklayınız.

LİSE TIBBİ SEKRETER ALIMI KAÇ KİŞİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığının 2019 yılı içinde alıma çıkacağı Tıbbi Sekreter sayısı hakkında oldukça çok soru sosyal medya hesaplarımıza geldi. Atama bekleyen adayların, mülakatın getirildiği ve kaldırıldığı gibi çok önemli konularda nokta atışı haberler yapan sitemize olan güvenlerinin de farkında olarak, kaynaklarımızdan edinebildiğimiz kadarıyla öğrendiğimiz bilgileri an be an yayınlamaya devam ediyoruz. Buna göre Sağlık Bakanlığı; 2019 yılı içinde 65 kişilik Tıbbi Sekreter alımını öğrenim durumu LİSE düzeyi olan adaylardan yapacak. Diğer öğrenim düzeyleri üzerinden yapılacak alım sayılarını öğrendiğimizde paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı 2019 yılı için 12 bin kişilik personel alımında Lise Tıbbi Sekreter alım sayısı olarak 65 kişilik personel alımı yapacağını yeniden belirtmek istiyoruz.

Not: Yoğunluk nedeniyle sosyal medya ve whatsapp iletişim alanlarımıza alan gelen hiç soruya cevap verilememektedir. Lütfen aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorunuz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan (Instagram, twitter, Facebook vb. ) tüm alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Editör: Haber Merkezi