Kayseri Erciyes Üniversitesi bugün yeni bir sağlık personeli alım ilanı yayınladı. İlana göre Erciyes Üniversitesi hastanesine 16 hemşire ve 4 sağlık teknikeri alınacak! Toplamda 20 personel alımı yapılacak olup başvurular Müracaatlar ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü izleyen l5 gün içinde (mesai bitimine kadar) şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılabilecektir.

4-B İş Talep Formu Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasından (https://personeldb.erciyes.edu.tr/AltMenu/Personel-Daire-Baskanligi/32/0/5) temin edilecektir. Şahsen yapılacak başvurular; Üniversitemiz Rektörlüğü Genel Evrak Birimine yapılacak olup, istenilen belgeler eksiksiz olarak teslim edilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Erciyes Üniversitesi hemşire ve sağlık teknikeri alımına ilişkin yayınladığı ilan detaylarında ‘’ Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınmak suretiyle Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır’’ denildi.