Dokuz Eylül Üniversitesi yeni bir iş ilanı yayımladı ve en az 3 bin 733 TL maaş imkanıyla hemşire ve sağlık teknikeri alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana başvurular 10 Ağustos 2019 tarihinde sona ereceği duyuruldu.

27 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan iş ilanına göre giderlerin özel bütçe üzerinden karşılanmak suretiyle hemşire ve sağlık teknikeri alınacağı  açıklandı.

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylardan KPSS puanı talep edilmektedir ve adayların KPSS B grubu puan türü esas alınacaktır.

45 hemşire alımı için talep edilen şartlar şu şekildedir;

- Lisans hemşirelik bölümü mezun olmak.

- 2018 KPSSP3 sınavı puanına sahip olmak.

3 sağlık teknikeri alımı yapılacağı açıklandı ve kadro şartları şu şekildedir;

- Önlisans anestezi bölümü mezun olmak.

- Önlisans nükleer tıp teknikeri bölümü mezun olmak.

Başvuruda bulunacakların;

  • 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

İsteklilerin;

Bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi,diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 5 iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların 5 iş günü içerisinde Güvenlik ve Arşiv Araştırmasının başlatılabilmesi için istenilen belgelerle birlikte Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Güvenlik ve Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanan adaylar için, iş başı tarihi ayrıca duyurulacaktır.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Adres: D.E.Ü. Hastanesi Başhekimliği İnciraltı / İZMİR Tel: (0 232) 412 23 20 - (0 232) 412 23 21 6537/1-1