Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni sağlık personeli alımı yapılacağını, bu alımda da sayının 40 bin olacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yaklaşık 3 saat 40 dakika sürdü.

40 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK

Okullardaki yüz yüze eğitime kesinlikle devam edileceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık personeli alımı hakkında da "Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Genç işsizliği önlemek için organize sanayi bölgelerinde 87'sini faaliyete geçirdik. 164 mesleki eğitim merkezini inşallah Ocak ayında açıyoruz. Milletimize istihdamı arttırma konusunda vermiş olduğumuz bir taahhüdü daha hayata geçiriyoruz." diyen Cumhurbaşkanı,  "Bütçe disiplininden taviz vermeden ülkemizi büyütecek her adımı desteklemeye devam ediyoruz." sözlerine yer verdi.

BAKAN KOCA 40 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMINI DUYURDU!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alım açıklamasının hemen ardından sosyal medya üzerinden yaptığı "Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum." açıklaması ile sağlık personeli alımı hakkında bilgilendirme yaptı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Kasım'daki Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada, ''Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alacağımızı milletimizle paylaşmak istiyorum.'' ifadelerine yer verirken, alımla ilgili tüm detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi. saglikpersonelihaber.net sitemiz üzerinden 40 bin personel alımına dair tüm son dakika gelişmelerine an be an ulaşabilirsiniz. Lütfen sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz.

Bakan Koca ise geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısı açıklamasında, ''Sağlık çalışanlarından oluşan bu büyük aileye yeni üyelerin katılacağı müjdesini daha önce vermiştik. Bu konuda da çok yakında güzel haberleri öğrenmiş olacaksınız" demiş, açıklamasında ayrıca "Heyecanla aramıza katılmayı bekleyen genç kardeşlerim, beklediğiniz günün yaklaştığını ifade etmek isterim. Mülakat yapmadan sadece KPSS sınavı sonuçlarına göre yerleştirme yapacağınız.'' şeklinde yazılı açıklama anadolu ajansı tarafından servis edilmişti.

 # Personel Sağlık'ın Whatsapp Grubuna abone olmak için tıklayın 

ALIMLARI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN-TIKLA-TAKİP  ET-KAÇIRMA