Türkiye İş Kurumu internet sitesinde bulunan güncel sağlık personeli iş alımı ilanlarını güncelledi. Buna göre bir çok branşta sağlık personeli iş ilanı yayınlanan İŞ-KUR, ATT, ambulans şoförü, hemşire, bilgi işlem elemanı, tıbbi dökümantasyoncu, sekreter, hasta danışmanı, ön muhasebeci, diş hekimi asistanı, Halkla ilişkiler görevlisi, ilk ve acil yardım teknikeri, işçi, sağlık teknikeri, hasta ve yaşlı bakım elemanı, iş güvenliği uzmanı, doktor, temizlik görevlisi, diğer sağlık personeli, sekreter, klinik destek elemanı, çağrı merkezi personeli, büro memuru, ebe kadrolarına özel sektör tarafından alınacak sayıları girerek, sayfasını güncelledi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezuniyet türüne sahip, sürekli çalışabilecek olması, 24 saat vardiya sistemine uygun olması, istenen bölümlerden mezun olması , diksiyonu düzgün, atanacağı görevi yapmaya engel bir sağlık durumunun olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlara başvurular yine İşKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

*İŞKUR'dan nasıl iş arayacağınızı aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşacağınız sayfadan öğrenebilirsiniz.