Yozgat Bozok Üniversitesi hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2018 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi gereğince lise, önlisans ve lisans mezunu 40 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Başvurular 1 Mart ile 15 Mart 2019 tarihleri arasında olacak.

PERSONEL ALIMI BRANŞLARI

TIKLAYIN

7 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümü lisans mezunu olup belgelendirmek şartıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

10 Hemşire alımı için Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümü mezunu olup, belgelendirmek şartıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

17 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Ebe alımı için Ebelik bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.

4 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Odyometri bölümü önlisans mezunu olmak gerekiyor.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak gerekiyor.

2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.) gerekiyor.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor.

Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak gerekiyor.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

İlan metni için TIKLAYINIZ.