Sağlık Bakanlığının Haziran 2019 dönemi için alım yapacağı branşları, kaynaklarımız aracılığıyla açıklamaya devam ediyoruz. Son gelen bilgilere göre, Bakanlığın 12 Bin kişilik sağlık personeli alımından kaç kişisinin Perfüzyonist olacağı sorusunun cevabını öğrenmeyi başardık. 13 Mayıs 2019 itibariyle personel alımı sayısının 12 bin olarak belirlendiğini, ilk tercihlerin Haziran 2019'da alınacağı, düşük bir ihtimalle de olsa Mayıs 2019 sonuna da yetişebileceğini, 2019 yılı personel alımı sürecinin bu şekilde kapatılacağını daha önce duyurmuştuk.

Sitemizi;

İnstagram üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Twitter üzerinden takip etmek için tıklayınız.

Facebook üzerinden takip etmek için tıklayınız.

İLK ATAMA HAZİRAN'DA VE İLK ATAMA 12 BİN KİŞİ OLACAK!

Sağlık Bakanlığı kaynaklarımızla uzun zamandır yaptığımız temaslar sonucunda, 2019 yılının personel alımıyla ilgili somut bilgiye ulaştığımızı ve sayının 30 bin değil 12 bin olduğunu iki hafta önce açıklamıştık. 13 Mayıs 2019 itibariyle 12 bine düşürüldüğü, ilk alımın 12 bin kişi olacağını öğrendik. 12 bin kişilik sağlık personeli alımında, ilk tercihlerin Haziran 2019'da alınacağı, düşük bir ihtimalle de olsa Mayıs 2019 sonuna da yetişebileceğini, sürecin bu şekilde devam ettirilerek, 2019 yılı personel alımı takviminin kapatılacağı bilgisi elimize ulaştı.

PERFÜZYONİST ALIMI KAÇ KİŞİ OLACAK?

Haberimizin başında da dediğimiz gibi 12 Bin kişilik sağlık personelinden kaç kişisinin Perfüzyonist olacağı sorusunun cevabını öğrenmeyi başardık. Gün içerisinde diğer kadroların alım sayılarını da haber merkezimize geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı haziran 2019 dönemi içim 12 bin kişilik personel alımında 40 kişinin Perfüzyonist olarak alınacağı yönünde bilgi haber merkezimize gelmiş durumda. 

Not: Yoğunluk nedeniyle sosyal medya ve whatsapp iletişim alanlarımıza alan gelen hiç soruya cevap verilememektedir. Lütfen aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorunuz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan (Instagram, twitter, Facebook vb. ) tüm alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.