Sağlık Bakanlığında bulunan kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre, Bakanlığın 12 Bin kişilik sağlık personelinden kaç kişisinin Paramedik olacağı sorusunun cevabını öğrenmeyi başardık. 13 Mayıs 2019 itibariyle personel alımı sayısının 12 bin olarak belirlendiğini, ilk tercihlerin Haziran 2019'da alınacağı, düşük bir ihtimalle de olsa Mayıs 2019 sonuna da yetişebileceğini, 2019 yılı personel alımı sürecinin bu şekilde kapatılacağını daha önce duyurmuştuk.

3 BİN SAĞLIK PERSONELİ DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE OLACAK

12 BİN kişilik alımın detaylarını paylaşmaya devam ediyoruz. 6750 kişilik hemşire kadrosunda ki alımdan hariç olarak, 3 BİN kişilik Sağlık Memuru - Sağlık Teknikeri - ATT -  Yaşlı Bakım Teknikeri -  Laboratuvar Teknikeri - Röntgen Teknikeri vb. kadrolardan sağlık personeli alımı yapılacağı bilgisini  öğrendiğimizi de 13 Mayıs 2019 tarihli "Sağlık Bakanlığı 12 Bin Kişilik Alım İçin Düğmeye Bastı! 30 Bin Personel Alımı ile İlgili Flaş Gelişme!" haberimizde açıklamıştık.. 

PARAMEDİK ALIMI KAÇ KİŞİ OLACAK?

Haberimizin başında da dediğimiz gibi 12 Bin kişilik sağlık personelinden kaç kişisinin Paramedik olacağı sorusunun cevabını öğrenmeyi başardık. Gün içerisinde diğer kadroların alım sayılarını da haber merkezimize geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı haziran 2019 dönemi içim 12 bin kişilik personel alımında 800 kişinin paramedik olarak alınacağı yönünde bilgi haber merkezimize gelmiş durumda. 

Not: Yoğunluk nedeniyle sosyal medya ve whatsapp iletişim alanlarımıza alan gelen hiç soruya cevap verilememektedir. Lütfen aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorunuz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan (Instagram, twitter, Facebook vb. ) tüm alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.