Sağlık Personelinin Sesi olarak bu haberimizde sıhhat çalışanı iller arası atama dönemleri ile alakalı informasyon vermeye çalışacağız. Bildiğiniz suretiyle Sağlık Bakanlığı tarafınca 16 Ocak 2020 tarihinde bir değişim gerçekleşti ve Sağlık Çalışanı iller arası tayin periyodu sayısı ikiye düştü.

İLLER ARASI ATAMA OCAK VE HAZİRAN DÖNEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafınca iller arası yer değişikliği dönemlerinde meydana getirilen değişim 16 Ocak 2020 tarihinde gösterilen resmi gazete ile yürürlüğe girmiş oldu. Yeni değişim ile beraber, Sıhhat bakanlığı bünyesinde sorumlu olan sıhhat mensupları, Ocak ve Haziran olmak suretiyle 2 dönemde atama isteminde bulunabilecekler.

Sağlık Bakanlığı tarafınca aleni olan ve doldurulmasına gereksinim duyulan münhal kadrolar duyuru edilir ve sıhhat mensupları buna gore başvurularını gerçekleştirirler.

İLLER ARASI ATAMA HİZMET PUANINA GÖRE YAPILIR

Sağlık Bakanlığı tercih sıralamasına bakmaksızın, hizmet puanına göre atamaları tamamlar. Eğer iller arası atama başvurusu yapan sağlık personeli, puanları eşit olursa, çalışma süresine göre atama tamamlanır. Eğer sağlık personelinin hizmet süresi de eşit ise, kura ile yerleştirme işlemi tamamlanır.

ARAMA TERİMLERİ:

sağlık bakanlığı iller arası tayin dönemleri 2020

sağlık bakanlığı iller arası tayin 2020

sağlık bakanlığı iller arası tayin dönemleri ne zaman

sağlık bakanlığı tayin dönemleri 2020

sağlık bakanlığı iller arası tayin dönemleri 2020 ne zaman

sağlık bakanlığı kurum içi atama 2020