Pandemi sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve sürecin ağır yükünü çeken sağlık çalışanları çoğu yerde el üstünde tutulurken,� Fatsa’da ise hoş olmayan görüntülerle karşılaşılıyor.

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının yapmış olduğu filyasyon ekibi çalışmaları için sağlık kurumlarına ait araçların yetersiz olması ile diğer kurumlardan araç takviyesi yapılmıştı. Fatsa ilçe merkezi ve köylerine hizmet veren sağlık çalışanları için layık görülen araçlar ise adeta içler acısı.

MAKAMA LÜKS ARAÇ ,PERSONELE HURDA

Devletin “hurda” kapsamında gördüğü eski model araçların filyasyon ekibine tahsis edilmesi, şehirde sağlık çalışanlarına verilen değeri de gözler önüne seriyor.

Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait eski model bir Renault Toros marka araçla hizmet verme mücadelesi veren sağlık çalışanları, pandemi ve virüsten değil, kurumun kendilerine layık gördükleri araçtan korkar durumda.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SUS PUS

Yasanan bu nahoş olay ile ilgili Ordu il sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu’ndan bilgi almak isteyen haber servisimizin yapmış olduğu tüm aramalar sonuçsuz kaldı.

Gerek Müdür Kasapoğlu gerekse kurumdan haber merkezimize bu güne kadar geri dönüş yapılmamasından dolayı “hurda” kapsamında görülen araçlarla pandemi sürecinde filyasyon hizmeti verilmesi de sağlık çalışanlarına reva görülmüş gibi duruyor.

Kaynak: unyenethaber