İddialara göre olay Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre Alaşehir Devlet Hastanesi’nde bir grup personel yoğun bakım ünitesinde eğlence amaçlı video çekti. Videonun sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte tepkiler de gecikmedi. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, olay yaratan videoyla ilgili soruşturma açıldığını duyurdu.

İşte Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklama;

“BAZI BASIN YAYIN ORGANLARINDA VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA MANİSA ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİ İLE İLGİLİ ÇIKAN HABERLER VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

19.11.2019

Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir.

Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Editör: Haber Merkezi