Bürokrasi yani yetkili makamlarda oturanlar yanlış yaparsa veya yapma girişiminde bulunursa belgeleriyle bunu yazmak da bizim görevimizdir, görevimizi yapmaya devam edeceğiz.

Yayın ekibimizle korkusuzca haber ve habercilik yapmaya devam ediyoruz. Habercilik aşk mesleğidir. Biz aşkla tarif ediyoruz yaptığımız işi. Aşk zordur, âşık olmak zordur. İnsanın karnında kelebekler uçuşur. Habercilik de böyle bir şeydir. Aşkın acısı da dikeni de vardır. Bu dikene dün katlandık yarın da katlanmaya hazırız.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, “Biz kendi halkına tepeden bakan değil, halk adına gözcülük yapan bir medya düzenini savunuyoruz. Şüphesiz bunun yolu da medyanın demokrasilerdeki rolünü layıkıyla oynamasından geçiyor.” İfadelerinde olduğu gibi sağlık personeli yani bu ülkenin vatandaşları adına gözcülük yapmaya devam edeceğiz.  

Basın özgürlüğü, demokrasinin çok temel bir unsurudur. Basın özgürlüğü demokrasinin bekçisidir. Basının görevi, yanlışları görüp eleştirmek, yanlışları halka göstermektir. Basının görevi bu.

saglikpersoneliHABER.NET