Samsun'da, Gazi Devlet Hastanesi çalışanları ölmek üzere olan hastaların gözleri önünde müzik eşliğinde dans edip oynadılar.

Yerel Gazete, "Yoğun bakım ünitesinde ölümü bekleyen hastaların gözleri önünde Samsun Gazi Devlet Hastanesi çalışanlarının dans edip göbek atmalarına ise moral bulmak yapıldığını iddia etmeleri ise ayrı bir garabet oldu. Samsun Gazi Devlet Hastanesi 2. Yoğun Bakım Ünitesi’nde ölümü bekleyen ve makinaya bağlı olmayan hastaların gözlerinin önünde yapılan müzik ve tahta kaşık eşliğindeki oyun ve dansı görebiliyorlardı." diyerek görüntüleri sert bir dille eleştirdi.

Daha önce basına yansıyan haberlerde ise; Samsun'da korona virüs tehlikesi halen devam ederken, sağlık çalışanları mücadelede ön saflarda yer alıyor. 40 bin sağlık çalışanının enfekte olduğu ve 107'sinin hayatını kaybettiği Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanırken, sağlık çalışanları bulaş riski nedeniyle aylardır ailelerini göremiyor. Samsun'da bir hastanede çekildiği belirtilen cep telefonu görüntüleri oldukça ilgi çekti. Sağlık çalışanları mini bir konser vererek dans ederek stres attı. şeklinde haber okuyucuyla buluşturulmuştu.

Bu iki görüş karşısında yorumu ziyaretçilerimize bırakıyoruz.