Özellikle sosyal medya’da tepkilerini dile getiren vatandaşlar, 0530 557 83 93 nolu whatsapp haber hattımıza gönderdikleri fotoğrafla uygulamaya adeta isyan ettiler. Yeni Başhekimin kapıları 1 saat geç açılması talimatı vermesi üzerine bu durumun oluştuğu da öne sürülen iddialar arasında. 

Yenimahalle Eğitim Araştırmaya Mehmet Yılmaz Müdür Oldu! haberimiz için tıklayınız.

Soğuk havanın etkisini yoğun bir şekilde gösterdiği Ankara sabahında, yeni Başhekimin verdiği talimatla saat 07:00’de kapıların açılması uzun hasta kuyrukluklarını da beraberinde getirdi. Özgüveni yüksek Başhekimin göreve başlar başlamaz ‘Korku İmparatorluğunu’ yıkmasının dışında, “her şey hallolur, her sorunu biz çözeriz” şeklindeki söylemleri ile sorunları çözmek yerine yeni sorunlar çıkardığı da sitemize ulaştırılan iddialara arasında.

Hastanede adeta kangren haline gelmiş sorunların temelini oluşturan kişilerin yaklaşımlarıyla sorunlar çözülseydi, zaten hastanenin bugünkü geldiği noktada olmayacağı dile getirilirken, Başhekimin mevcut sorunların üzerine yeni sorunlar ekleyerek mi yönetim anlayışını devam ettireceği veya tek başına “biz hallederiz” bakış açısıyla mı süreci yöneteceği, yoksa tüm kesimlerin görüşüne kulak kabartarak, gereken tüm olanakları kullanarak hastanede rahatlama getirip getiremeyeceği merak ediliyor.