Koronavirüs tedavisi gören Operatör Dr. İlhami Atılgan (55) ve Patolog Dr. Murat Tad (49), Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise meslektaşlarının hayatını kaybetmemesini aşılarını yaptırmaması olarak açıklayınca tartışma başladı. Bakan Koca'nın iki doktorun ölümünü aşı kampanyası için kullanmasına tepki gösterenler oldu. 

Bir süredir Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde koronavirüse yakalandıkları için tedavi altında bulunan Operatör Dr. İlhami Atılgan ve Patolog Dr. Murat Tad, dün gece hayatını kaybetti. İki doktorun da koronavirüs aşılarını yaptırmadıkları belirtildi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İki arkadaşımız Kovid-19'a yenildi. Operatör Dr. İlhami Atılgan 55, Patolog Dr. Murat Tad 49 yaşındaydı. Kayıtlarımızdan maalesef, iki değerli hekimin aşı olmadığını öğrendik. Meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Benzer acılar artık yaşanmasın" dedi.

İşte o paylaşım:

KAYNAK: ODA TV

Editör: Haber Merkezi