Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Hacı’nın, mesleğine İstanbul ilinde devam etme kararı sonrasında Sağlık İl Müdürlüğü ve Yalova Devlet Hastanesi personelleri tarafından düzenlenen programlarla uğurlandı. Hacı, “Yalova’da ve sizlerle görev yapmak benim için bir zevkti” dedi.

Yalova’da 2 yıl boyunca Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Uzm. Dr. Recep Hacı kendi isteği ile bu görevden istifa ederek, yoluna İstanbul’da akademik olarak devam etme kararı verdi. Hacı, meslektaşları ve mesai arkadaşları tarafından düzenlenen törenlerle uğurlandı.

Bu kapsamda ki ilk tören Yalova Sağlık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Yalova Sağlık İl Müdür Vekili Yıldırım Temir ve Sağlık İl Müdürlüğü yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen programda Hacı’ya Yalova’da ki hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Yalova Sağlık İl Müdür Vekili Yıldırım Temir tarafından Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Hacı’ya bir de hediye takdim edildi.

Hacı’yı Yalova Devlet Hastanesi personelleri de yalnız bırakmadı. Görevinden ayrılmadan önce düzenlenen programda mesai arkadaşları ile bir araya gelen Hacı burada duygusal bir konuşma yaparak tüm personele teşekkür etti.

Yalova’da güzel günlerinin geçtiğini belirten Hacı, “2 yıldır Yalova Devlet Hastanesi’nde birlikte görev yapıyorduk. Açıkçası buraya gelmeden önce çok fazla bir fikrim yoktu. Urfa ilinde 2 yıl Kardiyoloji uzmanlığı ve başhekim yardımcılığı görevlerini yürüttüm.  Ama bu kadar büyük bir hastanede başıma neler geleceğini ve ne olacağını bilmiyordum. Buraya geldik göreve başladık. Sizler bana çok destek oldunuz. 2 yıl boyunca burada sizlerle görev yaptım. Açık söylemek gerekirse bu süreç kolay olmadı. Bir takım sıkıntılar da yaşandı. Hatta daha önceden buradan gitmeyi de düşündüm. Ama sizlerin desteği ile burada 2 yıl boyunca görev yaptım.  Sizin bizimle olan samimi diyaloğunuz ve bize sahip çıkışınız bizim burada bir sorumluluk ve misyon yüklenmemize neden oldu. Bir takım şeyleri düzeltmek ve yoluna koymak için sabretmemiz gerektiğini bize anlattı. Öncelikle beni sahiplenip, kendinizden birisi gördüğünüz için çok sağolun. Ben hayatımda bana nasıl davranılmasını istiyorsam, karşımdakine de öyle davrandım. Bir ast-üst ilişkisi gütmeden samimi ve 2. Bir yüzümün olmamasına çalıştım. Bundan sonra yerimize gelecek olan arkadaşlar inşallah bizi artmazlar ve sizler için daha iyi çalışma ortamları oluştururlar. Ben bundan sonraki süreçte akademik olarak yoluma devam edeceğim. Umarın bir yerlerde yolumuz kesişir. Yalova’da sizlerle çalışmak benim için bir zevkti” diye konuştu.