Uzman Çavuşlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, tiktok hesabından yaptığı canlı yayınla Sağlık Bakanlığına adeta meydan okuyarak, olaya karışan hekimlere işlem yapılmasını istedi.

Tilkici oldukça sert ifadeler içeren açıklamasında tehdit etmediğini ifade ederek olaya karışan hekimleri kastederek "Derhal işlem yapılmazsa Sağlık Bakanlığının önünde alkışlama eyleminin kralını yapacağım." dedi.

Tilkici açıklamasında; 

DERHAL İŞLEM YAPACAKSINIZ

"Herkes yerini haddini bilecek. Bir daha da uzman Çavuşlarla alakalı, Türk Silahlı Kuvvetleriyle alakalı Jandarmayla alakalı bir paylaşım yaparken iki kere düşünecek. O Alkışlayanlar Sağlık Bakanlığına buradan sesleniyorum. Yarın da TV'ler de çeşitli canlı yayınlara çıkacağım. Oradan da sesleniyorum. Bir Soruşturma açıldı şu anda. Hem Başhekim Yardımcısı hem de doktorlarla alakalı oradaki olaya karışan, doktorlarla alakalı. Derhal işlem yapılmazsa Sağlık Bakanlığının önünde alkışlama eyleminin kralını yapacağım. Bakın buradan net. Bu bir tehdit falan değil. Alkışlama nasıl olur? Sağlık Bakanlığının önünde yapacağım. Derhal işlem yapacaksınız." ifadelerini kullandı. 

DOKTOR OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMAMIŞ..

Tilkici konuşmasının devamında olayla ilgili haber yapan gazetecilere de seslenerek "Dün Televizyonlarda uzman çavuş sağlıkçıyı dövdü. Uzman çavuş doktoru darp etti. Uzman Çavuş olmuş ama adam olamamış diyenler aynı televizyonda, aynı ulusal basında, doktor olmuş ama adam olamamış diyecekler. Tek kurtuluş yönünüz bu. Açık net söylüyorum. Bir arbede oluşmuş da falan kurtaramazsınız. Uzman çavuş olmuş ama adam olamamış diye ulusal basında haber yapanlar dokyor olmuş ama o da adam olamamış diye haberi paylaşacaksınız. Paylaşmazsanız bakın ben sizlere neler yapıyorum." dedi.

Tilkici, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Arka kapıları kapatarak ön kapıda alkış protestosu yaptıran başhekimin bir an önce görevden alınmasını talep ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarına karalıyor bu insanlar. Uzmanımızın deri altına serum enjekte edildi, kolları şişti. Uzmanımıza bir gün dahi rapor verilmemiş. " ifadelerini kullandı.