İzmir’de Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesinde cildiye uzmanı ile hasta arasında yaşanan tartışma sonrası görüntüler sosyal medya düşmüştü.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye gör; hastanenin cildiye polikliniğinde hasta ile uzman doktor arasında yaşanan tartışmanın yer aldığı görüntülerin sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine İzmir İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Sosyal medyadaki görüntülerde hastanedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından yaşanan tartışma ile ilgili soruşturma başlatıldı.

"Sen kimsin bana soruyorsun?"

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, koridora çıkan doktorun hastaya yönelik yüksek sesle "Sen kimsin, işim var, yöneticim çağırdı sana ne, hesap mı vereceğim? Sen kimsin bana soru soruyorsun? Çağırın güvenliği, kim bu kadın ya" şeklindeki sözleri yer alıyor.

Kayıtlarda, söz konusu tartışma esnasında bir çocuğun muayene için gelen annesine sarıldığı, bu sırada hastanın doktora yanında çocuğunun olduğunu söylediği ve bazı hastaların da hekimi bu şekilde uyardığı da duyuluyor.

"Ödersin 10 bin lirayı görürsün"

Doktorun hastaya yönelik konuşmaya devam ettiği, "Seni var ya mahkemeye veririm görürsün, ödersin 10 bin lirayı görürsün o kadar paran varsa." diye konuştuğu, koridorda toplanan bazı kişilerin de doktora sakin olmasını gerektiğini söylediği kayıtlarda yer alıyor.

Tepkisini sürdüren doktorun ise, "Bu ne manyaklıktır ya! Doktora dokunmak, konuşmak falan..." dediği duyuluyor.

Sosyal medyada linç edildi

Olayın sosyal medya hesaplarında paylaşılmasının ardından doktorun hastaya yönelik sözleri büyük tepki gördü. Olay, sosyal medya gündeminde birinci sıraya otururken doktorla hasta arasında geçen tartışmayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları doktoru linç etti.

Editör: Haber Merkezi