Uzman Çavuş A.A’nın kendisini darbettiğini iddia eden fakat ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan uzman çavuş olayında yeni gelişme yaşandı. İddialara göre Uzman Çavuşa kendisinin saldırdığı ileri sürülen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Tahir Tarımer açığa alındı.

Ayrıntılar birazdan...

O doktorun hasta yakınlarına bağırdığı görüntüler ortaya çıktı

Uzman çavuşun kendisini darp ettiği iddialarının yalan olduğu ortaya çıkan doktorun başka bir hasta yakınına bağırdığı görüntüler ortaya çıktı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia edip günlerdir gündemi meşgul eden doktorun, geçtiğimiz ay da aynı hastanede, aynı kamera açısına giren görüntülerinde, bir hasta yakınına bağırdığı, sert davranışlarda bulunup güvenliği çağırdığı ortaya çıktı.

Acil Sarı Alan Kayıtları NASIL ulusal basına Yansıdı

Daha sonrasında ise Dr. T.T.'nin hastanenin acil servisininin sarı alanında çekildiği anlaşılan  başka bir olayın güvenlik görüntüleri yerel ve ulusal basınnda yer aldı. Hastanelerde güvenlik kamera görüntüleri ancak mahkeme kararı ile alınabilirken bu görüntüler ulusal basına nasıl yansıdı. Kamera görüntülerinin ulusal basına yansıması ile ilgili il sağlık müdürlüğü herhangi bir işlem başlattı mı?

Bilgi Güvenliğininde gündemde oldugu bir dönemde bu kayıtlar nasıl ulusal basına yansıdı.