Sağlık çalışanlarının olmayan döner sermayeleri, kalmayan iş barışı, liyakatsizliğin tavan yapmasından kaynaklı idari sorunları derken hali hazırda yaşadıkları sıkıntılarını kendi çabalarıyla bir şekilde dile getiriyorlar. Peki yönetici yada sendika başkanı pozisyonundaki kişilerin yaptıkları paylaşımlarla sağlık çalışanlarından farkları ne?

Yüzbinlerce üyesiyle büyük kitlelerin sesi olması gerekenler, son zamanlarda sosyal medya üzerinden STK faaliyeti yürüttüklerini üzülerek müşahade ediyoruz. Bu durum öyle bir hal aldı ki yönetici yada başkanların personel yararına yaptıkları paylaşımlar bile ya beğenilmiyor yada görmezden geliniyor. 

YAPTIĞINIZ KENDİNİZİ GÖSTERME GAYRETİ OLARAK KALIYOR!

Burdan soruyoruz! Sadece 1 tane örnek verin! Sendika olarak şu paylaşımı yaptık da şu sorunu çözdük. Büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalan sağlıkçılar her türlü sosyal medya platformu aracılığıyla sorunlarını bir şekilde dile getiriyorlarken, sayın yönetici ve başkanlar attığınız twitlerle ondanlardan ne farkınız kalıyor?

ARTIK TRİBÜNLERE OYNAMA DEVRİ BİTMELİ!

Kendi takipçilerinizin bile görmediği yada görmezden geldiği paylaşımlarınızla, sorunları çözmeyi bir kenara bırakın, kamuoyu bile oluşturamadığınızı görerek, dönem dönem yaptığınız çıkışlarla sorunların çözülmediği gibi DAĞ gibi biriktiği gerçeğiyle yüzleşme vaktiniz çoktan gelmişte geçmiş durumda. 

3 BÜYÜK SENDİKA BAŞKANININ ÜYE SAYISI VE TAKİPÇİ SAYILARI

Editör: Haber Merkezi