Burdur devlet hastanesinde görevli ve aynı zamanda covit-19 yoğun bakım takibi de yapan Doktor Ulaş Sağlam, başka şehirde yaşayan anne ve babasının cep telefonu hattı ile ilgili yaşadığı sorun nedeni ile yardım için kendisine ulaştıklarını ve müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamadıklarını anlattı. 

Anne ve Babasının 65 yaşın üzerinde ve sokağa çıkma yasağının bulunmasına, başka şehirde olmalarından  dolayı da tek ulaşım aracı olan cep telefonu ile ilgili sorun yaşadığını söylemesine rağmen "şahsin buraya gelmeleri gerekiyor" cevabı Doktor Ulaş Sağlamı çileden çıkardı. 

Konuyu sosyal medya hesabında "Sağlık personelinin fedarkaca çalıştığı bu süreçte, yalnız bıraktığımız ve milletimize emanet ettiğimiz ailelerimize, Türk telekomun bu denli ilgisiz kalmasını kınıyorum" diye yaptığı paylaşım bir anda 2 milyon etkileşimi geçti. Türk Telekom Genel merkezinden kendisinin aranarak özür dilendiğini söyleyen Doktor Sağlam anne ve babasının yaşadığı sorunun çözüldüğünü ifade ederek yetkililere teşekkür etti. 

Türk Telekom genel merkezi yaşananlardan dolayı aileden özür dileyerek durumun yaşanmasına sebep olan görevliler hakkında soruşturma başlattı.