Yenice’de Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonunun bulunduğu binada, ısınma problemi olduğu ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Türk Sağlık Sen tarafından yapılan basın açıklamasında, “Tüm imkanlar seferber edilerek yapılmış olan hizmet binasının neden ısıtılamadığı merak konusu olmuştur” ifadelerinde bulunuldu.

Yenice’de hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonunun bulunduğu hizmet binasında, ısınma problemi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili Türk Sağlık Sen basın açıklamasında bulundu.

“Binaların yenileme çalışmaları hızla devam ediyor”

Türk Sağlık Sen tarafından yapılan basın açıklamasında, “Eskiyen binalarımızın yenilenmesi konusunda üstün mücadele veren devletimizin Çanakkale ilimizde de binaların yenileme çalışmaları son hızıyla devam etmektedir .Bunlardan bir tanesi de ilimize bağlı Yenice Toplum Sağlığı Merkezi aile sağlığı merkezi 112 istasyonumuzun bulunduğu hizmet binasıdır. Yenilenmiş pırıl pırıl bir şekilde halkımıza ve sağlık çalışanlarımıza hizmet vermektedir.

“Nedir eksik olan”

Ancak ne hikmetse bu kadar emek verilerek yapılan ve hizmete sunulan binamızın ısınması sağlanamamaktadır. Devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek yapmış olduğu hizmet binasını neden ısınmadığı veya ısıtılamadığı merak konusu olmuştur. Havaların soğuduğu ve kışın kapıda olduğu kasım ayında binanın kaloriferlerinin neden yanmadığını buradan yöneticiler sormak istiyorum. Hani bir laf vardır ya un var ,yağ var, şeker var , helva yapsana .Nedir eksik olan! Çalışanlar ve Yenice halkı bu kadar mı önemsiz olarak görülüyor.

“Sağlık Müdürü bu konuda neden duyarsız davranmaktadır”

Kaloriferi yakacak birini bulup bu hizmeti vermek bu kadar mı zor. Her konuya müdahil olan Sağlık Müdürü bu konuda neden duyarsız davranmaktadır. Bir aydır yanması gereken kaloriferlerin yanmadığından haberi mi yoktur yoksa umursamaz mı davranmaktadır. Sebebi her ne olursa olsun kış ayını kapıda olduğu ve Yenice ilçemizin iklimi göz önünde bulundurulduğunda geç kalmış olan hizmet binamızın bir evvel ısıtılması için gerekli çalışmaların başlatılması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi