Trabzon’da Koronavirüs ile ilgili Kurban Bayramı öncesinde şok haberler gelmeye devam ediyor. Trabzon’da son olarak özel bir hastanede görevli doktor ve sekreterinde Koronavirüs tespit edildi. 
Testleri pozitif çıkan doktor ve sekreter tedavi altına alındığı bildirilirken, gözler muayene ettiği hastalara çevrildi. 
Doktorun muayene ettiği hastaların Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Filyasyon Ekipleri tarafından kontrol altında tutulduğu ve bütün hastalara testler yapıldığı öğrenildi. 

VAKA SAYISI HIZLA ARTIYOR
Trabzon’da Koronavirüs ile ilgili yaşanan son gelişmeler ise ister istemez endişeye yol açıyor. Vatandaşların normalleşme süreciyle birlikte Koronavirüs ile ilgili tedbirleri bir hayli gevşetmesi sonrasında il genelinde vaka sayısı hızla artıyor. 
Özellikle Koronavirüs taşıdığını bilmeden il dışından gelen ve akrabalarıyla temasa geçen kişiler ne yazık ki Trabzon’da virüsün yeniden yayılmasına neden oldu. Vaka sayısı il genelinde Nisan ayı seviyelerini bulurken yetkililer vatandaşlardan maske ve hijyen kurallarına sıkı sıkı bağlı kalmalarını istedi.

Editör: Haber Merkezi