Muş Devlet Hastanesi Acil Servisinde nöbet tutmakta olan sağlık çalışanına Suriye uyruklu hasta taciz girişiminde bulundu.

Tacize uğrayan sağlık çalışanı bu olayı sosyal medya hesabından duyurdu ve  “Lütfen sesimi duyun.” diyerek yardım çağrısında bulundu.

“BANA DOKUNAMADIĞI İÇİN SERBEST BIRAKILDI”

Suriye uyruklu hastanın taciz girişiminde bulunduğu sağlık çalışanı skandal anları şöyle anlattı:

“21 Kasım Cumartesi günü Muş Devlet Hastanesi Acil Servisinde nöbet tuttuğum sırada Suriye uyruklu hasta EKG'sini çekmemi istedi. Bunun üzerine EKG odasına gittim ve hasta; yakınına benimle ilgili Arapça sözlerle yapmayı planladığı adice şeyleri söyledi. Hataylı olduğum ve Arapça anladığım için şanslıydım. Söylediklerini eyleme geçirmeden kendimi geri çekip güvenlik diye bağırmayı başarabildim. Suriye uyruklu hasta gözaltına alındı ve bana dokunamadığı için serbest bırakıldı...”

“BANA BİR ŞEY OLURSA MÜSEBBİBİ BU İNSANLARDIR”

Gözaltına alınan Suriye uyruklu hasta ‘sağlık çalışanına dokunmadığı’ gerekçesiyle serbest bırakıldı. Bunun üzerine taciz girişimine maruz kalan sağlık çalışanı “Bana bir şey olursa müsebbibi bu insanlardır diyerek şunları vurguladı:

“Şuan serbest ve dışarıda. Dün savcılığa gittim ve bu davadan hiçbir şey çıkmayacağını öğrendim. Bana bir şey olursa müsebbibi bu insanlardır. “

Editör: Haber Merkezi