Takımın giyeceği üçüncü forma, sarı siyahlı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan oylama ile belirlenirken, ikinci grup formalar ise hazırlanan bir kliple tanıtıldı.

“Tüm Sağlıkçılarımıza İthaf Olunur” sloganıyla hazırlanan klipte, Yeni Malatyaspor satış mağazasından formaları alan taraftarlar, Malaya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidiyor. Taraftarlar, koronavirüs (kovid-19) salgını sürecinde fedakarca, canla başla çalışan sağlıkçılara Yeni Malatyaspor’un yeni sezonda giyeceği formaları takdim ediyor. Formayı alan bir sağlıkçı, “Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyoruz. Çalışanlar ve halk olarak kötü günler geçiriyoruz. Bende kovid oldum, çocuğumdan ayrı kaldım. Çok zor günlerdi. Umarım bir an önce biter” dedi.

Diğer bir sağlık çalışanı ise “Sağlık çalışanları olarak gayet özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreç zarfında sizlerin yanımızda olduğunuzu hissetmekten ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Klipte forma takdim edilen bir sağlık çalışanı da “Bizler nasıl sağlık çalışanı olarak sahada bu hastalıkla canla başla mücadele ederken, bir futbol sever olarak futbolcu kardeşlerimizden de yeşil sahalarda aynı mücadeleyi görmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Malaya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise sosyal medyadan, “Yeni Malatyaspor’umuz forma tanıtım videosunda, Hastanemizde çalışan sağlık personelimizi ve Covid-19 salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını unutmadı. Bize, bu mücadelede yalnız olmadığımızı hissettiren Yeni Malatyaspor Kulübü ve taraftarına teşekkür ederiz. Başaracağız!” mesajını paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Editör: Haber Merkezi