Nazilli Devlet Hastanesi poliklinik girişinde bulunan bankın üzerinde şüpheli bir çanta gören vatandaşlar polise haber verdi.

Nazilli Devlet Hastanesi Poliklinik girişinde bir bankın üzerinde bulunan şüpheli çantayı gören vatandaşların polise ihbarda bulunması üzerine hastane girişinde güvenlik önemleri alındı. Çevredeki vatandaşlar bölgeden uzaklaştırılırken bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi.

Yaklaşık 2 saat sonra bomba imha ekiplerinin gelmesine az bir dakika kala çanta sahibi Merve Ç., Nazilli Devlet Hastanesine gelerek çantanın kendisine ait olduğunu ekiplere söyledi.Buharkent'in Feslek Mahallesinde yaşayan ve annesinin ameliyatı için Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldiğini söyleyen Merve Ç, ”Annemin ameliyatı için geldik. Hastane çıkışı annemin ilaçları için eczaneye gittim. Annem bankta oturuyordu araç gelince telaşla sırt çantamı unuttum. Elimde hastane çıkışı çok fazla eşyam vardı. Buharkent’te döndüğümde fark ettim. Geri döndüğümde burada polisler vardı. Çantamda eşyalarım ve kitaplarım vardı” dedi.

HABERİN GEÇMİŞİ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı.

Aydın’dan bomba imha kipleri bekleniyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde devlet hastanesi bahçesindeki bir bankta bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba olduğundan şüphelenilen çantanın imhası için Aydın'dan uzman ekipler çağrılırken, polis hastaneyi güvenlik çemberine aldı.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin poliklinikler girişinde şüpheli bir çanta gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri, bir bankın üzerindeki şüpheli çantayı görünce bölgeyi güvenlik çemberini aldı. Şu anda hastanede endişeli bekleyiş devam ederken, polis bölgede adeta kuş uçurtmuyor.