SON DAKİKA GELİŞMESİ: 00:32

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde yaşanan intihar vakası, kısa sürede çözüme kavuştu.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde görev yaptığı söylenen ancak hiçbir kurumda çalışmadığı öğrenilen Şeref Ç., arkadaşına "Hakkınızı helal edin. Ölüme gidiyorum. Son saniyelerim. Ölümle can çekişiyorum" diyerek intihar mesajı attı. Mesajın ardından ailesi ve yakınları Şeref Ç.'yi Ceylanpınar ve Adıyaman'daki ikametgahında bulamadı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de hemen harekete geçti. Şanlıurfa Valiliği'nin de takibinde olan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kısa sürede ekipler Şeref Ç.'yi Şanlıurfa merkezde bir lokantanın önünde alkollü olarak buldu.

Şeref Ç.'nin madde bağımlısı olduğu iddia edilirken, daha önce de 4 kez benzer davranışlarda bulunduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa, intihar iddiasıyla alarma geçti.

Ceylanpınar’da yaşadığı öğrenilen sağlık personeli Şeref Ç., arkadaşına attığı mesajla intihar ettiğini duyurdu. Mesaj yazan anestezi teknisyeni Şeref Ç., "Hakkınızı helal edin. Ölüme gidiyorum. Son saniyelerim. Ölümle can çekişiyorum" dedi.

İlaç ve aynı zamanda alkol aldığını belirten Şeref Ç. için arkadaşları, ailesi hemen harekete geçti. Ş.Çelik’in evine gidenler onu ikamet adresinde ve görev yeri Adıyaman’da bulamadı. Sosyal medya üzerinden "Lütfen tanıyan ev adresini bilen anestezi teknisiyeni Şeref Ç. 112’yi arasın..." çağrısı yapıldı.

Yapılan ihbarın ardından polis ekipleri de harekete geçti. Hem Urfa hem Adıyaman’da Şeref Ç.’den bir haber almak için arama çalışmaları sürerken, Şanlıurfa Valiliği’nin de Şeref Ç.’nin bulunması için ilgili tüm birimlere talimat verdiği öğrenildi.

Ailesi ve yakınları şimdi Şeref Ç.’den gelecek güzel bir haberi bekliyor.