Körfezli iş insanı Hüseyin Altun, Özel Körfez Marmara Hastanesi hakkında skandal bir iddiada bulunarak Marmara Hastanesi'nde kendisine soğuk algınlığı teşhisi konulduğunu, yanlış teşhis yüzünden korona virüsü ailesinden 6 kişiye bulaştırdığını söyledi

Altun sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda şu sözleri kaydetti: "MARMARA HASTANESİNDEN YENİ BİR SKANDAL! Bayramın 1. Günü; Eklem ağrısı, üşüme, terleme, baş ağrısı şikayetiyle Marmara hastanesinin aciline gittim. Kan tahlilim ve göğüs filmim çekildikten sonra bana soğuk algınlığı teşhisi kondu. Doktora Covid-19 ile ilgili bir test yaptırmam gerekli mi diye sorduğumda, gerek yok senin tahlillerin temiz dedi. 3 gün içerisinde geçmezse gel dedi bana. 3 gün sonra tekrar acile gittim ve aynı doktorla karşılaştım. Bana 1 serum verdi.

“KAN TAHLİLLERİN TEMİZ DEDİ”

HOCAM COVID19 İLE ALAKALI BİR TEST YAPTIRMAMA GEREK VARMI DİYE DEFALARCA SORMAMA RAĞMEN, GÜLÜMSEYEREK HAYIR GEREK YOK SENİN KAN TAHLİLLERİN TEMİZ DEDİ. Bende Doktor’a güvenerek 2 gün sonra, Abimin ailesi ve kendi ailemle beraber Alanya’ya tatile gittim. Orada kendimi tekrar kötü hissettim 06.08.2020 tarihinde, Özel Alanya Yaşam Hastanesine gittim.

“BU KADAR İLERLEMİŞİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUM”

Orada hemen Tomografi çektiler. Doktorun bana ilk dediği şuydu; Ben çok çok kişiye Covid-19 teşhisi koydum, ama bu kadar ilerlemişini ilk defa görüyorum. Ciğerlerimin zatüreye dönüştüğünü ve hemen bir pandemi hastanesine yatmamı söylediler. Bende eşimle birlikte Cerrahpaşa Tıp Fakültesine giderek, Covid19 tedavisi gördük. Ben Marmara Hastanesinin yanlış teşhisi yüzünden, ailemden 6 kişiye bulaştırdım. Gittiğim otelde ise belkide onlarca kişiye bulaştırmışımdır. Bu yaşadıklarımın hepsini eşimde Marmara Hastanesiyle benden 2 gün sonra aynısını yaşamıştır.

“BAŞHEKİM BENİ DİNLEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ”

Çevremizde duyduğumuz kadarıyla bu Hastane, yüzlerce kişiye yanlış teşhiş ve yanlış tedavi uygulamasına rağmen, çalışmalarını sürdürmektedir. Benim yaşadıklarımı başkasının yaşamaması için Cimer’e, Sağlık Bakanlığı’na ve Mahkeme yoluna başvurmuş bulunmaktayım. Yaşadıklarımı anlatmak için Başhekim’e çıktığımda ise, burnunun kırık olduğunu gördüm. 1 gün önce Hasta yakınlarından şiddet gördüğünü ve beni dinlemeyeceğini söyledi. Bende kafamda bir sürü soru işaretiyle ayrıldım oradan. Hepinize sağlıklı günler dilerim..."

Kocaeli Barış Gazetesi