Yaklaşık 10 gündür saglikpersoneliHABER.NET, profesyonel ekiplere havale edilerek sindirilmeye, kapattırılmaya çalışılıyor. Önce bot ve fake hesaplarla hem instagram hemde twitter takipçi sayılarımız ya birebir yada iki katı olacak şekilde klonlandı. Sonra sitemizin yayın yaptığı sunucuya saniye de 2364 binlik sahte giriş yapılmaya çalışılarak, sunucunun işlemcisinin patlaması yada sitenin yavaş açılmasıyla ziyaretçilerin sitemize ya hiç girememesi yada siteyi terk etmesi amaçlandı. Bununla ilgili gerekli dDos firewel duvarı satın alarak, sunucumuzu değiştirerek sitemizi saldırılardan kurtardık. 

Kurtardık diyoruz, çünkü dDOS duvarını da yıkmaya çalışıyorlar. Son iki saatte 176 bin saldırı girişimi duvarımıza çarparak bertaraf olmuş durumda. Ama durmuyorlar, durmasınlar :)))

SUNUCUYA SALDIRININ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Siteyi çökertemeyen profesyonel ekipler, bu kez de sosyal medya hesaplarımızı fake hesaplarla twitter gibi mecralara şikayet ederek, hesaplarımızın kapatılması için mücadele veriyorlar. Bunda şuana kadar kısmen de başarılı oldular. Twitter hiçbir gerekçe ve uyarı göstermeden hesabımızı askıya aldı. Gerekli itirazları yaptık, ancak bu sürede hesabı askıya aldıranlara inat yeni bir twitter hesabı açarak twitter'da var olmaya devam ediyoruz.

Gündemden geri kalmamak için saglikpersonelihaber.net'in YENİ HESABINI Twitter'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Twitter Hesabımızı takip için TIKLAYINIZ

saglikpersoneliHABER.NET, demokrasi ve hak mücadelesinin bir parçası olarak korkusuzca gazetecilik yapmaya devam edecek. Yayın ekibimizle korkusuzca habercilik yapmaya devam ediyoruz. Habercilik aşk mesleğidir. Biz aşkla tarif ediyoruz yaptığımız işi. Aşk zordur, âşık olmak zordur. İnsanın karnında kelebekler uçuşur. Habercilik de böyle bir şeydir. Aşkın acısı da dikeni de vardır. Bu dikene dün katlandık yarın da katlanmaya hazırız.