Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Iç hastalıkları asistanı olarak görev yapan hekime kendini bilmez bir muhtar tarafından silah çekildiği iddia edildi.

Whatsapp haber ihbar hattımıza gelen bilgiye göre;

İyi akşamlar.Ben Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Iç hastalıkları asistanıyım. Poliklinik hastalarına randevulu bakıyoruz.

Bu gün başıma gelenleri sizinle paylaşmak istiyorum.

Bir gün önce bir hasta polikliniğime geldi. İki gün sonra yakınımın işlemi var.Tekiklerini vermemiz için yardım edebilirmisiniz dedi.Saat 16:00 dan sonra geldiği için kaşeli kağıt verdim sabah gelip giriş açtırsın diye.Sabah 35. sırayı almış.Ben sabah acil nöbeti sonrası polikliniğe hastalarıma bakmaya gittim.İlk hastamı odaya aldığımda ilk benim hastama bak dedi.Ben de sırayla bakıyorum.Bekleyin çağırıcam sizi dedim.

Bana bağırmaya başladı.Saygısızlık yaptı.Bekleyen hastaların tepkisiyle odadan çıktı.Sırası geldiğinde bana saygısızlık yaptığınız için size bakmayacağım lütfen odadan çıkarmısınız dedim.Yine saygısız şekilde konuşmaya başladı.Bir elini yumruk tutarak Diğer elini de belindeki silahına götürerek üstüme yürüdü.Güvenlik zor zapt etti.Asistan arkadaşlarım sesini duyup hemen geldiler.Beni odadan çıkardılar.Beyaz kod verdim.

Meğer o hasta yakını muhtarmış.

Diğer poliklinikte hastasına hasta mağdur olmasın diye bakıldı.

Sıra beklememek için bir muhtar doktorla saygısız konuşarak silah çekiyor.Çok üzücü....

Hastalarım gördü.Hatta hastalarımdan biri gerekirse şahitlik ederim de dedi.Bir de eşi zaten silahını geri çek diye bağırıyordu.Her kes duydu