SES KOCAELİ'NDE YER ALAN HABER;

Normal hastalara aylar sonrasına gün verilirken şimdi de acil hastaneye giden hastalara serum dahi bulunmuyor.

Dün akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne ateşler içinde yanan çocuğunu götüren Aydın Ergin adındaki vatandaş hastanede SERUM olmadığı için nöbetçi eczaneye yönlendirilmiş.

Çaresizlik içinde çocuğunun ateşini düşürmek için nöbetçi eczaneye giden vatandaşımız eczacıların verdiği ‘ Hastanede olmayan eczanede olmaz’ cevabıyla şok olup hastaneye geri dönmüş.

Daha sonra ateşler içinde kıvranan çocuğunu alıp başka bir hastaneye giden Aydın Ergin sosyal medya hesabından bu olayı duyurarak tepki göstermiş.

Bu aksam ki olayımı paylaşmak istiyorum.

Gölcük halkıyla Necati Çelik Hastanesine çocuk ateşlendiği için acile getirdim.

Fakat ateşini düşüremediler.

Serum yazdılar. Serum hastanede olmadığından eczaneye yönlendirdiler. Nöbetçi eczaneler ‘ Hastanede olmayan, eczanede olmaz’ dediler ve ben hastaneye gidip tepkimi gösterdim. Çocuğu alıp başka bur hastaneye getirdim. Bütün bunları Gölcük Halkı bilsin, duyarsız kalmasın. Herkes tepkisini göstersin. Bizim sigortalarımız ne ise yarıyor? Buna bir açıklama getirsinler saygılarımla.Hayırlı geceler.

Evet, kış günlerini yaşadığımız bu günlerde bir devlet hastanesinde NASIL en basit bir serum bulunmaz yetkililere soruyoruz.

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI: ÖYLE BİR ŞEY OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan “Serum olmayan hastane” haberi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pehlivan “Öyle bir şey olması söz konusu değildir” dedi

Dün akşam sosyal medyada Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine giden bir vatandaş çocuğu için hastanede serum bulunmadığını ve eczaneye yönlendirildiğini iddia etmişti. Konuyla ilgili olarak gazetemize ulaşan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan açıklamalarda bulundu. Pehlivan “ Ben sabah olayı öğrendim. Öğrenir öğrenmez paylaşımı yapan kişiye ulaştık ve kendisini davet ettim öğleden sonra çayımızı içmeye gelecek.  

Hasta ile personelimiz arasında bir iletişim kopukluğu olmuş ve hasta yanlış yönlendirilmiş. Ben hastayı yanlış yönlendiren personel ile ilgili gerekli idari soruşturmayı başlattım. Hastanemizde serum olmaması gibi bir durum söz konusu değildir. ” dedi