Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen görüntülerde, sendika başkanına planlı olduğu iddia edilen darp girişimi yaşandı. İzmit ilçesinde 2 kişi tarafından gerçekleştirilen darp görüntülerinde, arka taraftan kavgaya müdahil olup sendika başkanına yumruk atan şahsın, darp anından sonra olay yerinden koşarak kaçması dikkat çekti.

Kavgaya karışan 2 kişinin hastane otoparkından hızla koşarak ayrılması, hastaneye gelen kadın ve çocukların alelacele ordan kaçmaları kameralara yansıdı. Lastik - İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne hasta ziyareti için gitti. Ziyaret sonrasında yanında bir arkadaşıyla hastanenin otoparkında bulunan arabasına yönelen Lastik - İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, bir kişiyle omuz omuza çarpıştı. Kamera kayıtlarından planlı bir çarpışma anı olduğu iddia edilen olaydan sonra, kısa süreli bir tartışma yaşandıktan sonra sendika başkanına çarpan şahsın yumruklu saldırıya geçtiği görülüyor. 

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kavga anında Bayraktar, yüzüne aldığı darbe sonucu yere düşerken, kavgaya karışan Bayraktar’ın yanındaki bir kişi de darp mağduru oldu. Burnu kırılan sendika başkanı, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hastaneden kaçan 2 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kavgayla ilgili emniyet güçlerince ifadeleri alınan şüpheliler savcılık tarafından serbest bırakıldı.