Gaziantep’te elim bir kaza sonucu görevi başında şehit olan sağlık çalışanlarının ardından “tıbbiyeli sözlük” isimli LAĞIM ÇUKURU hesabın yaptığı paylaşımı ile İnsanları kine nefrete düşmanalığa yönlendirmekten başka gayelerinin olmadığını ortaya koydu.


*Trafik kazasında ŞEHİT olan Sağlık çalışanı arkadaşlarımız

LAĞIM ÇUKURU hesap paylaşımında “Lüzumlu açıklama: Cana giderken canından olan, amiyâne yeri geldiğinde hastalara hamallık yapan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanıyla kısır partisi yapan tek işi doktor çekiştirmek olan sağlık çalışanını 1 tutacak değiliz, tutmadık. Genelleştirmeyin! Bu sayfa hekim sayfası unutmayın” ifadelerini kullandı.

Sözde hekim haklarını savunduklarını öne süren bu hesap sahipleriyle geçtiğimiz günlerde Bakan Koca'da hekimlerle yaptığı görüşmede bir araya gelmişti.

Hekim hakları adına paylaşım yaptıklarını ileri süren LAĞIM ÇUKURU hesap, et ile tırnak gibi ekip ruhuyla görev yapan sağlık çalışanlarını birbirine kışkırtmak adına yaptıklarıyla İNSANLIK sorgusu yaptırıyor. Karaktersizliğin dibine vuran sayfa adminlerini İNSAN olmaya davet ediyoruz.